U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afbeeldingsgalerie van lasso dummy's

Lasso dummy’s maken

Bij het maken van een lasso dummy kun je je fantasie volledig uit de bocht laten gaan als het maar werkt!
Wanneer het een beetje lijkt ben je al een heel eind weg. Op de plaatjes zijn de eerste gemaakte dummy's afgebeeld. Gemaakt van een kapotte voerton, wat oude omheining paatjes en wat losse balkeinden. Verder wat schroeven, electrakabel voor de staart en wat oude tentstokken voor de wielassen, hoe moeilijk kan het zijn!
Totdat je zo’n ding moet opbergen,verslepen of in de auto wil gaan vervoeren. Hoe meer wensen en eisen des te ingewikkelder wordt het om er een te maken, wat natuurlijk ook de ultieme uitdaging kan worden door er een radiografisch bestuurbare dummy van te maken. (Zoiets als in Suske en Wiske en de mechanische stier)!
Je moet wel op een paar punten letten!
…. Vermijdt scherpe uitstekende onderdelen (schroeven,spijkers,splinters metalen uitsteeksels).
…. Maak de dummy zo stevig mogelijk (vandalisme bestendig) zodat er geen of makkelijk onderdelen loskomen en gaan rondslingeren.
…. Zorg bij het gebruik van een bewegende dummy voor een veilige omgeving zowel voor jouw, dier en omstanders, dan houdt je het leuk en hoeft je niet met de verbandtrommel in de weer!

Veel plezier !!!!

Afbeeldingsgalerie workshops